Home Algemeen Geschiedenis Koningen & Keizers Leden Onderdelen Contact

Schrijf in voor glasvezel en steun onze club

De providers en LVCNET werken samen met verenigingen in het Land van Cuijk voor de promotie van glasvezel. Zowel glasvezel als verenigingen zijn belangrijk voor de leefbaarheid van het Land van Cuijk zodat het voor jong en oud interessant blijft om er te wonen, recreëren en te werken. Daarom is Coöperatie LVCNET opgericht: een coöperatie zonder winstoogmerk, die gaat voor glasvezel in alle kernen, buitengebied en industrieterreinen.

Clubkasactie

LVCNET heeft samen met de providers een clubkasactie opgezet. Wij doen met onze vereniging ook mee aan deze clubkasactie. Leden van onze vereniging helpen als ambassadeur of vrijwilliger bij de promotie en uitleg van glasvezel. U kunt hiervoor altijd terecht bij een van onze ambassadeurs: Eddie Arts, Peter Gooren, Harm Thijssen of Tonny School. In ruil daarvoor ontvangt onze club sponsoring van de providers. Zolang wij actief blijven werven voor de deelnemende providers ontvangen we jaarlijks (maximaal 5 jaar) €12 per klant die de club heeft begunstigd.

Schrijf je nu in!
Op de website van LCVNET en in het glasvezelmagazine vind u meer informatie over de providers. Het enige dat je hoeft te doen is een abonnement afsluiten bij één van de providers die glasvezel in het Land van Cuijk aanbieden. Geef daarbij onze vereniging aan voor de sponsoring. Ook niet leden mogen onze vereniging sponsoren dus promoot LVCNET bij je familie, buren, kennissen en vrienden. Meld je digitaal aan of via het aanmeldingsformulier dat verkrijgbaar is bij onze vereniging. Het is nu tijd om in actie te komen. Want als we nu niets doen, zal er in deze regio nooit een gebiedsdekkend glasvezelnetwerk komen.
Doe mee! Met glasvezel bent je écht klaar voor morgen. Inschrijving is mogeljk viawww.lvcnet.nl

Meer informatie over de clubkasactie kunt u vinden opwww.lvcnet.nl
Ook kunt u contact opnemen met onze 1e DekenSietse Postmus

Bedankt namens de vereniging! 

  
Copyright 2004, Theun de Bruijn ^_^b